Το γάλα καρύδας σχηματίζεται από τη σάρκα της καρύδας και περιέχει λιπαρά οξέα βραχείας αλυσίδας, τα οποία έχουν θετική επίδραση στο ανθρώπινο σώμα. Το γάλα καρύδας Wegane χαρακτηρίζεται από λευκό χρώμα και παχύρρευστη, κρεμώδη υφή. Έχει χαρακτηριστική μυρωδιά και γεύση καρύδας. Μερικές φορές συγχέεται με το νερό καρύδας. Σε ασιατικές χώρες, είναι ένα δημοφιλές συστατικό στη μαγειρική. Το πιο δημοφιλές είναι, μεταξύ άλλων, στην Ταϊλάνδη και την Ινδία. Στην Ευρώπη, κερδίζει δημοτικότητα. Η καρύδα περιέχει μεγάλη ποσότητα μετάλλων. Η μερίδα των 100 γρ περιέχει το 46% της ημερήσιας ανάγκης σε μαγγάνιο και το 13% σε φώσφορο. Το γάλα περιέχει επίσης μαγνήσιο, σίδηρο, σελήνιο, βιταμίνη C, νιασίνη, φολικό οξύ και βιταμίνες B.
Ο αρακάς είναι ένα όσπριο. Ο αρακάς αποτελεί καλή πηγή πρωτεΐνης, παρέχει επίσης υδατάνθρακες, καθώς και φυτικές ίνες που διευκολύνουν την πέψη. Επιπλέον, ο αρακάς έχει αλκαλοποιητική δράση. Είναι βασικό συστατικό της στρατιωτικής σούπας αρακά, αλλά είναι ιδανικός και για διάφορες πάστες για σάντουιτς, σούπες ή σαλάτες.
Το vegan λαρδί παρασκευάστηκε με βάση ρεβίθια και φαγόπυρο με προσθήκη μήλου και ψητού κρεμμυδιού. Είναι 100% vegan και είναι ιδανικό ως συνοδευτικό σε όλα τα είδη ψωμιού. Είναι πλούσιο σε υγιεινούς υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα. Ο ψιλοκόπτης, γνωστός επίσης ως ρεβίθια ή ιταλικά μπιζέλια, είναι πραγματικός θησαυρός υψηλής διατροφικής πρωτεΐνης. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει επίσης μεγάλες ποσότητες βιταμινών του συμπλέγματος B, βιταμίνης C, φολικού οξέος καθώς και διαιτητικών ινών και πολλών μετάλλων, όπως ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο ή ψευδάργυρο. Τα συστατικά που περιέχονται στα ρεβίθια προλαμβάνουν τη δυσκοιλιότητα, ρυθμίζουν τον ρυθμό των εντερικών κινήσεων και μειώνουν επίσης την αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη. Στην πολέντα θα βρούμε πολλή πρωτεΐνη, η οποία είναι παρόμοια με τις πρωτεΐνες από τα όσπρια και τις φυτικές ίνες. Περιέχει εξωγενείς αμινοξέα: λυσίνη που βελτιώνει την απορρόφηση του ασβεστίου που ενισχύει την ανοσία και τρυπτοφάνη απαραίτητη για την παραγωγή σεροτονίνης.
Το φυτικό λαρδί έχει παρασκευαστεί με βάση τα ρεβίθια και το φαγόπυρο, με την προσθήκη μήλου και ψητού κρεμμυδιού. Είναι 100% φυτικό και είναι ιδανικό ως προσθήκη σε κάθε είδους ψωμί. Είναι πλούσιο σε υγιείς υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα. Το ελικό, γνωστό επίσης ως ρεβίθια ή ιταλικά μπιζέλια, είναι ένας πραγματικός θησαυρός υψηλής διατροφικής πρωτεΐνης. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει επίσης μεγάλες ποσότητες βιταμινών B, βιταμίνης C, φολικού οξέος, καθώς και φυτικών ινών και πολλών μετάλλων, όπως ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο ή ψευδάργυρο. Τα συστατικά που περιέχονται στα ρεβίθια προλαμβάνουν τη δυσκοιλιότητα, ρυθμίζουν τον ρυθμό των κοπράνων και μειώνουν επίσης την αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη. Στη βρώμη, θα βρούμε πολλές πρωτεΐνες, οι οποίες είναι παρόμοιες με τις πρωτεΐνες των οσπρίων και τις φυτικές ίνες.
Η vegan πάπρικα είναι ένα 100% φυτικό προϊόν βασισμένο σε λαχανικά και κεχρί. Η προσθήκη φυσικών μπαχαρικών τονίζει την ευαίσθητη γεύση της. Ιδανική για σάντουιτς, τοστ, φρέσκα ψωμάκια ή άλλο αγαπημένο ψωμί. Φυσικά μπαχαρικά, σουσάμι <strong> Διατροφικές αξίες ανά 100g </strong> Ενεργειακή αξία 760KJ/182kcal, υδατάνθρακες 5.1g, κορεσμένα λιπαρά οξέα 0.4g, ζάχαρη 9.1g, με σάκχαρα 1.6g, πρωτεΐνη 3.6g, αλάτι 2.8g, φυτικές ίνες 0.9g <strong> Χρήση </strong> Η πάπρικα είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε σάντουιτς, τοστ και σε όλα τα είδη ψωμιού. Μετά το άνοιγμα, αποθηκεύστε στο ψυγείο και καταναλώστε εντός 48 ωρών.
Ο πράσινος καφές είναι άβολα φασόλια, από τα οποία προκύπτει επίσης ο παραδοσιακός καφές καβουρδισμένος. Έχει ένα λεπτό ανοιχτό πράσινο χρώμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη συλλογή δεν υποβάλλεται στη διαδικασία καπνίσματος. Στη σύνθεσή του, εκτός από την καφεΐνη που διεγείρει, βρίσκουμε επίσης χλωρογενικό οξύ, το οποίο αποδίδεται στις ιδιότητες επιτάχυνσης της καύσης λίπους. Ο πράσινος καφές είναι επίσης πλούσια πηγή πολύτιμων πολυφαινολών, σαλικυλικού οξέος, καθώς και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει φολικό οξύ, βιταμίνες B1, B2, B12, καθώς και ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. <strong> Ενεργειακή αξία 1588kJ/381kcal - 19%RWS* λίπος 13G - 19% συμπεριλαμβανομένων κορεσμένων λιπαρών οξέων 0.8g - 4% υδατάνθρακες 40g - 15% συμπεριλαμβανομένων σακχάρων 0g - 0% πρωτεΐνη 11g - 22% ίνα 30g - 0g - 0% *RWS - Αξία αναφοράς τροφίμων <strong> χρήση </strong> του πράσινου καφέ, θυμηθείτε για τη σωστή θερμοκρασία του νερού (η βέλτιστη θερμοκρασία είναι περίπου...
Οι σταφίδες Σουλτάν από οικολογικές καλλιέργειες είναι ζουμερές και γλυκές στη γεύση. Πολύ γλυκές, περιέχουν μόνο φυσικά σάκχαρα. Οι σταφίδες, δηλαδή οι αποξηραμένοι σταφίδες, έχουν πολλές θεραπευτικές ιδιότητες και διατροφικές αξίες, χάρη στις οποίες είναι ένα από τα πιο υγιεινά σνακ. Οι σταφίδες βελτιώνουν τη λειτουργία του καρδιοαγγειακού συστήματος, μειώνουν τη χοληστερόλη και προλαμβάνουν την οστεοπόρωση. Οι σταφίδες περιέχουν επίσης ιώδιο - ένα μέταλλο που επηρεάζει θετικά τη λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα. Επιπλέον, σε σύγκριση με τα αποξηραμένα φρούτα και τους ξηρούς καρπούς, διακρίνονται για την περιεκτικότητα σε βόριο - ένα στοιχείο που υποστηρίζει τη λειτουργία των γκρίζων κυττάρων και βελτιώνει τις δυνατότητες συγκέντρωσης. Αυτές - όπως οι σταφίδες - περιέχουν ρεσβερατρόλη, δηλαδή αντιοξειδωτικό που προστατεύει τα κύτταρα από βλάβες. Οι σταφίδες Σουλτάν είναι εξαιρετική πηγή φυτικών ινών, πλούσιες σε βιταμίνες C και E, καθώς και σε ψευδάργυρο, κάλιο και σίδηρο. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> 99.5% βιολογικές σταφίδες Σουλτάν, 0.
Η πάστα με ψητά λαχανικά παρασκευάστηκε με βάση τα καλύτερης ποιότητας λαχανικά και μπαχαρικά. Παρασκευάζεται με βάση ρεβίθια με προσθήκη σέλινου, καρότων, κρεμμυδιών και ρίζας μαϊντανού. Η γεύση της ικανοποιεί τους μεγαλύτερους γνώστες των αλειμμάτων για ψωμί. Το σετ είναι πλούσιο σε πλήρεις υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. Τα λαχανικά από τα οποία έχει παρασκευαστεί είναι πηγή πλούσιων αντιοξειδωτικών που απομακρύνουν τις ελεύθερες ρίζες από το σώμα. Ο πολτοποιητής, ο οποίος είναι η βάση της πάτας, γνωστός επίσης ως ρεβίθια ή ιταλικά μπιζέλια, είναι πραγματικός θησαυρός πρωτεΐνης με υψηλή θρεπτική αξία. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει επίσης μεγάλες ποσότητες βιταμινών του συμπλέγματος B, βιταμίνης C, φολικού οξέος καθώς και διαιτητικών ινών και πλήθους μετάλλων, όπως ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο ή ψευδάργυρο. Τα συστατικά που περιέχονται στα ρεβίθια προλαμβάνουν τη δυσκοιλιότητα, ρυθμίζουν τον ρυθμό των εντερικών κινήσεων και μειώνουν επίσης την αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη.
<Span Style = "Font-Weight: 400;"> Οι βιολογικοί κάσιους από την Vibio χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, φρεσκάδα και εξαιρετική γεύση. Προέρχονται από οικολογικές καλλιέργειες στο Βιετνάμ. </ Span> Οι κάσιους είναι σπόροι ενός καρπού δέντρου που ονομάζεται Δυτικός Νανοειδής ή Δυτικός Κάσιους. Είναι ξαδέλφια του μάνγκο και των φιστικιών και καλλιεργούνται στις περισσότερες χώρες της τροπικής περιοχής. Η απόκτηση κάσιους είναι περίπλοκη και χρονοβόρα. Οι κάσιους είναι μια πραγματική πηγή μετάλλων - μαγνησίου, φωσφόρου, ψευδαργύρου, μαγγανίου, χαλκού, σιδήρου, σεληνίου, καλίου, ασβεστίου και βιταμινών - K1, E και βιταμινών της ομάδας B. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες της ομάδας B και μαγνήσιο, οι κάσιους έχουν θετική επίδραση, μεταξύ άλλων, στο νευρικό σύστημα. Η υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο σημαίνει ότι οι κάσιους έχουν θετική επίδραση στη διατήρηση σωστής διαχείρισης νερού και ηλεκτρολυτών και προλαμβάνουν την υπερβολική συσσώρευση νερού στο σώμα (χάρη στην οποία μειώνουν το πρήξιμο των ποδιών, των χεριών και του προσώπου, το υδάτινο κυτταρίτιδα κ.λπ.).
Ο πράσινος καφές είναι δυσάρεστοι κόκκοι κακάου, από τους οποίους παράγεται επίσης ο παραδοσιακά καβουρδισμένος καφές. Έχει μια απαλό ανοιχτό πράσινο χρώμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη συγκομιδή δεν εκτίθεται στη διαδικασία καπνίσματος. Στη σύνθεσή του βρίσκουμε, εκτός από την διεγερτική καφεΐνη, και χλωρογενικό οξύ, το οποίο σχετίζεται με τις ιδιότητες επιτάχυνσης της καύσης λίπους. Ο πράσινος καφές είναι επίσης μια πλούσια πηγή πολύτιμων πολυφαινολών, σαλικυλικού οξέος καθώς και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει φολικό οξύ, βιταμίνες B1, B2, B12 καθώς και ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. <strong> Ενεργειακή αξία 1588KJ/381 kcal - 19% RWS* Λίπος 13G - 19% εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0,8 g - 0 4% Υδατάνθρακες 40G - 15% εκ των οποίων ζάχαρη 0g - 0% Πρωτεΐνη 11g - 22% Ίνες 30g - 0g - 0% *RWS - Αναφορά τροφίμων και <strong> Χρήση </strong> Πράσινος καφές, σκεφτείτε το σωστό νερό για το σωστό νερό.
Νόστιμη και υγιεινή ντοματοσαλάτα παρασκευασμένη με βάση ρεβίθια, ψητά λαχανικά όπως καρότο, κρεμμύδι, σέλινο με προσθήκη αποξηραμένων ντοματών. Ιδανική ως συνοδευτικό σε ψωμί, σάντουιτς ή τοστ. Έχει ελαφριά υφή, απλώνεται εύκολα και έχει ευχάριστη, ελαφρώς πικάντικη γεύση. Περιέχει πρωτεΐνη, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. <strong>Συστατικά:</strong> βρασμένα ρεβίθια 34,8% (ρεβίθια, νερό), ψητά λαχανικά 28% (καρότο, κρεμμύδι, σέλινο), νερό, ηλιέλαιο, αποξηραμένες ντομάτες 1,9%, μηλόξυδο, θαλασσινό αλάτι, σκόρδο, μπαχαρικά και βότανα (μπορεί να περιέχει ίχνη μουστάρδας και σόγιας) <strong>Διατροφικές αξίες ανά 100g</strong>Ενεργειακή αξία 557kJ/133kcalΛίπος 8,4g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 1,1gΥδατάνθρακες 9,3g εκ των οποίων σάκχαρα 2,4gΠρωτεΐνη 3,4gΦυτικές ίνες 3,4gΑλάτι 0,8g <strong>Χρήση</strong>Για άλειμμα σε ψωμί, σάντουιτς και τοστ. <strong>Σημειώσεις</strong>Μετά το άνοιγμα, φυλάσσεται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 48 ωρών.
Οι νιφάδες καρύδας προέρχονται από τη σάρκα του καρυδιού της καρύδας, το οποίο πρώτα ξηραίνεται και στη συνέχεια τρίβεται σε μικρά κομμάτια. Η σάρκα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες: C, E, K και ομάδα B, μέταλλα: ψευδάργυρος, φώσφορος, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο, ασβέστιο και σίδηρος. Η καρύδα και τα παράγωγά της (νιφάδες, κομμάτια καρύδας, λάδι καρύδας) περιέχουν κορεσμένα λιπαρά οξέα. Τα κορεσμένα λιπαρά οξέα από ζώα θα πρέπει να περιορίζονται στη καθημερινή διατροφή, αλλά αυτά που προέρχονται από την καρύδα αποτελούνται από πολύ μικρότερα μόρια και μετατρέπονται άμεσα σε ενέργεια χωρίς να συσσωρεύονται στο σώμα με τη μορφή λίπους. Οι ίνες καρύδας περιέχουν τεράστιους πόρους φυτικών ινών, οι οποίοι είναι απαραίτητοι για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Εκεί θα βρείτε επίσης μικρές ποσότητες πρωτεΐνης και ηλεκτρολυτών, που επιτρέπουν την ισορροπία οξέος-βάσης του σώματος. <strong> Σύνθεση: </strong> Νιφάδες καρύδας & nbsp; <strong> Διατροφική αξία ανά 100g </strong> Ενεργειακή αξία 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g λιπαρά - 90% Συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 53g - 265% υδατάνθρακες
Οι καρύδες πεκάν κατατάσσονται ως ένα από τα πιο ευγενή είδη ξηρών καρπών. Ήταν ένα σημαντικό στοιχείο της διατροφής των αυτόχθονων κατοίκων της Βόρειας Αμερικής. Οι ξηροί καρποί έχουν μια ελαφρώς γλυκιά και βουτυρώδη γεύση, επομένως ταιριάζουν τέλεια με όλες τις τούρτες, τα γλυκά και τις σοκολάτες. Είναι ένα συστατικό της διάσημης τάρτας πεκάν (Pecan Pie), που παρασκευάζεται για την Ημέρα Ευχαριστιών. Το 90% των λιπαρών που περιέχονται στους ξηρούς καρπούς πεκάν είναι υγιή, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα. Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα είναι αναγκαία για την υγεία του δέρματος και τη σωστή λειτουργία του καρδιοαγγειακού συστήματος. Μειώνουν την LDL (γνωστό ως κακή χοληστερόλη), χάρη στην οποία προστατεύουν από την ανάπτυξη αθηροσκλήρωσης. Οι καρύδες πεκάν περιέχουν βιταμίνες: C, E, K και βιταμίνες του συμπλέγματος B, καθώς και τα μέταλλα μαγνήσιο, μαγγάνιο και χαλκό. Το μαγγάνιο υποστηρίζει το νευρικό σύστημα και επιταχύνει τη διέλευση της χοληστερόλης, ενώ ο χαλκός είναι απαραίτητος για τη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, που συμβάλλουν στην καλή κατάσταση του δέρματός μας.
Οι καρύδες κασιού οφείλουν το όνομά τους σε μια συγκεκριμένη μορφή που θυμίζει το νεφρό. Σε αντίθεση με άλλες καρύδες, χαρακτηρίζονται από μια γλυκύτητα και μια καθαρή απαλότητα. Η πάστα καρυδιών κασιού, λόγω της απλής σύνθεσής της, είναι σε θέση να παρέχει μια σειρά από πολύτιμες βιταμίνες και μέταλλα για το ανθρώπινο σώμα. Οι υγιείς ακόρεστες λιπαρές ουσίες αξίζουν ιδιαίτερη προσοχή. Επιπλέον, οι καρύδες κασιού μας παρέχουν μια δόση απαραίτητων βιταμινών: A, D, E και K, καθώς και μετάλλων όπως: ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο, χαλκό και σίδηρο. Οι καρύδες κασιού δεν είναι μόνο μια εξαιρετική πηγή ενέργειας, βιταμινών και μετάλλων, αλλά και πρωτεϊνών. Επομένως, μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο συμπλήρωμα στη διατροφή των ατόμων που αποφεύγουν καθημερινά το κρέας και τα προϊόντα ζωικής προέλευσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για σάλτσες και ντρέσινγκ σαλάτας και για την ξηρή ασιατική κουζίνα.
Ο πράσινος καφές είναι άβραστο κακάο, από το οποίο παράγεται και ο παραδοσιακός καφές. Έχει μια λεπτή ανοιχτό πράσινη απόχρωση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη συγκομιδή δεν υποβάλλεται στη διαδικασία καπνίσματος. Στη σύνθεσή του, εκτός από την διεγερτική καφεΐνη, βρίσκουμε επίσης χλωρογενικό οξύ, το οποίο αποδίδεται στις ιδιότητες επιτάχυνσης της καύσης λίπους. Ο πράσινος καφές είναι επίσης πλούσια πηγή πολύτιμων πολυφαινολών, σαλικυλικού οξέος καθώς και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Στη σύνθεσή του περιλαμβάνονται φολικό οξύ, βιταμίνες B1, B2, B12 καθώς και ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. <strong> Ενεργειακή αξία 1588KJ/381kcal - 19%RWS* Λίπος 13g - 19% εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0.8g - 4% Υδατάνθρακες 40g - 15% εκ των οποίων σάκχαρα 0g - 0% Πρωτεΐνη 11g - 22% Ίνες 30g Σόδιο 0g - 0% *RWS - αναφορά διατροφικής αξίας <strong> Χρήση </strong> κατά την παρασκευή πράσινου καφέ, θυμηθείτε τη σωστή θερμοκρασία του νερού (η βέλτιστη θερμοκρασία είναι περίπου 90 βαθμοί), γιατί η πλημμύρα
Ζυμαρικά από φουντούκια, έχουν παρασκευαστεί με 100% φουντούκια, χωρίς κανένα άλλο περιττό πρόσθετο. Η παρουσία μεγάλης ποσότητας βιταμίνης Ε στα φουντούκια με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, υποστηρίζει την άμυνα του σώματος κατά των επιβλαβών επιδράσεων των ελευθέρων ριζών. Η βιταμίνη Ε που περιέχεται στα φουντούκια προστατεύει από την κακή χοληστερόλη, αποτρέποντας τις αθηροσκληρωτικές αλλαγές, κάτι που είναι σημαντικό στην πρόληψη του εμφράγματος του μυοκαρδίου. Επιπλέον, τα φουντούκια περιέχουν μεγάλες ποσότητες βιταμινών B που συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος, βιταμίνης C, A, K, φολικού οξέος, καλίου, φωσφόρου και ασβεστίου. Οι ξηροί καρποί είναι πηγή υγιών λιπαρών οξέων και φυτικών ινών. & NBSP; <strong> Σύνθεση: </strong> Ψημένα φουντούκια & NBSP; <strong> διατροφική αξία ανά 100g </strong> ενεργειακή αξία 2900KJ / 702Kcal - 35% RWS * λιπαρά 63 g - 90%, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 4,51 g - 23% υδατάνθρακες
Η πάστα από φουντούκια παρασκευάστηκε με 100% φουντούκια, χωρίς κανένα άλλο περιττό πρόσθετο. Η παρουσία μεγάλης ποσότητας βιταμίνης Ε στα φουντούκια με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, υποστηρίζει την άμυνα του σώματος κατά των επιβλαβών επιδράσεων των ελευθέρων ριζών. Η βιταμίνη Ε που περιέχεται στα φουντούκια προστατεύει από την κακή χοληστερόλη, αποτρέποντας τις αθηροσκληρωτικές αλλαγές, κάτι που είναι σημαντικό στην πρόληψη του εμφράγματος του μυοκαρδίου. Επιπλέον, τα φουντούκια περιέχουν μεγάλες ποσότητες βιταμινών B που συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος, βιταμίνη C, A, K, φολικό οξύ, κάλιο, φώσφορο και ασβέστιο. Οι ξηροί καρποί είναι πηγή υγιών λιπαρών οξέων και φυτικών ινών. & Nbsp; <strong> σύνθεση: </strong> ψημένα φουντούκια & nbsp; <strong> διατροφική αξία ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 2900kJ/702kcal - 35% RWS*λίπος*λίπος*λίπος*λίπος* 63g - 90% περιλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 4.51g - 23% υδατάνθρακες 14.9g - 6% περιλαμβανομένων των σακχάρων 3.
Νόστιμη και υγιεινή πάστα A'la Falafel, που παρασκευάζεται με βάση ρεβίθια, ψητά λαχανικά όπως καρότα, κρεμμύδια, σέλινο με κάρυ και τζίντζερ, που της δίνουν μια ανατολίτικη νότα. Είναι εξαιρετική ως συνοδευτικό σε ψωμί, σάντουιτς ή τοστ. Έχει ελαφριά υφή, απλώνεται εύκολα και έχει ευχάριστη γεύση. Περιέχει πρωτεΐνη, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. , σκόρδο, σκόρδο, σκόρδο, σκόρδο, κάρυ (συμπεριλαμβανομένης της μουστάρδας), πιπέρι, αποξηραμένο τζίντζερ. <strong>Σχόλια</strong> Διατηρείται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα και καταναλώνεται εντός 48 ωρών.
Οι καρύδες πεκάν κατατάσσονται ως ένα από τα πιο ευγενή είδη ξηρών καρπών. Ήταν ένα σημαντικό στοιχείο της διατροφής των ιθαγενών κατοίκων της Βόρειας Αμερικής. Οι καρύδες έχουν μια ελαφρώς γλυκιά και βουτυρώδη γεύση, επομένως ταιριάζουν τέλεια σε όλες τις τούρτες, τα γλυκά και τη σοκολάτα. Είναι ένα συστατικό της διάσημης πίτας πεκάν, που παρασκευάζεται κατά την Ημέρα Ευχαριστιών. Το 90% των λιπαρών που περιέχονται στις καρύδες πεκάν είναι υγιή και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα. Τα λιπαρά οξέα είναι απαραίτητα για την υγεία του δέρματος και τη σωστή καρδιοαγγειακή λειτουργία. Μειώνουν την LDL (γνωστό ως κακή χοληστερόλη), προστατεύοντας έτσι από την ανάπτυξη αθηροσκλήρωσης. Οι καρύδες πεκάν περιέχουν βιταμίνες: C, E, K και βιταμίνες B, καθώς και μαγνήσιο, μαγγάνιο και χαλκό. Το μαγγάνιο υποστηρίζει το νευρικό σύστημα και επιταχύνει τη μεταφορά της χοληστερόλης, ενώ ο χαλκός είναι απαραίτητος για...
Οι ρεβίθια είναι ρεβίθια ή μαλλιά-ρεβίθια, προέρχονται από μια ομάδα οσπρίων. Τα ρεβίθια είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης και απαραίτητων αμινοξέων, γι' αυτό μπορούν να αντικαταστήσουν το κρέας. Είναι πηγή σύνθετων υδατανθράκων και φυτικών ινών. Τα ρεβίθια προσφέρουν στο σώμα διάφορες βιταμίνες και μέταλλα, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών ποσοτήτων φωσφόρου, βιταμίνης B9, σιδήρου, ψευδαργύρου, μαγνησίου και καλίου. Περιέχουν επίσης ακόρεστα λιπαρά οξέα. Ο κόφτης έχει χαμηλές θερμίδες και χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, και οι ίνες που περιέχει βοηθούν στη μείωση των επιπέδων τριγλυκεριδίων και «κακής» χοληστερόλης. Τα ρεβίθια εκτιμώνται ιδιαίτερα από χορτοφάγους και άτομα με αλλεργίες. Το αλεύρι ρεβιθιού προέρχεται από τα όσπρια και έτσι αυτό το αλεύρι χαρακτηρίζεται από μοναδική περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, ενώ η γεύση του μοιάζει με τη γεύση του ουμάμι. Ο γλυκαιμικός δείκτης αυτού του αλευριού είναι σχεδόν μισός από αυτόν του αλευριού σίτου και μόλις 35.